Bloemwerk

Bloemen! Dat is waar het om draait bij Bloem en Groen Styling. De seizoenen hebben hier een grote invloed op. Elk seizoen levert zijn eigen prachtige producten. Deze seizoenen willen wij graag behouden! Bij Bloem en Groen Styling staat altijd een diversiteit aan bloemwerk voor u klaar. Denk hierbij aan boeketten, gevulde vaasjes, bloemstukken, wijnarrangementen etc. Uiteraard kunnen wij altijd ter plaatse naar uw wensen iets samenstellen. U heeft hierbij de keuze uit de meest prachtige bloemen.

Bruidsarrangementen

Uw bruiloft is een mooie dag in uw leven, hierbij mogen bloemen uiteraard niet ontbreken. Een bruidsboeket, corsages, kerkversieringen en aankledingen op feestlocaties behoren tot onze mogelijkheden. Graag adviseren wij u om van deze dag een onvergetelijke dag te maken.

Rouwarrangementen

Bloemen passen bij elke emotie. Zo ook bij een afscheid van een dierbare. Wij besteden veel zorg en aandacht aan een rouwarrangement omdat wij het zien als het laatste wat we voor iemand kunnen betekenen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Een vrijblijvende afspraak is altijd mogelijk. Kom gerust langs in de winkel of desgewenst komen wij naar u thuis.

Bedrijven

Bloemen en planten dragen bij aan de sfeer in uw bedrijf. Dat kan variëren van een boeket of bloemstuk op de balie/receptie tot een complete interieurbeplanting op kantoren en de kantine. Ook het onderhoud hiervan kan voor onze rekening worden genomen.
Welke diensten nog meer mogelijk zijn:
• Automatisch een boeket op verjaardagen en/of jubilea.
• Een mooi boeket voor uw relaties.

Abonnementen

Het aanbieden van abonnementen wordt een steeds populairdere service. Hierbij moet u denken aan het leveren van een boeket of bloemstuk compleet met vaas op een gewenste locatie. Een groot voordeel hiervan is dat er weinig tot geen onderhoud nodig is (dit is reeds voor u gedaan). Afhankelijk van het abonnement wordt de volgende keer weer een nieuwe vaas neergezet en de oude mee teruggenomen. Vraag ook hiervoor naar de mogelijkheden bij ons.

Bloem en Groen Styling Schoolstraat 3 5066 EC Moergestel Tel 013-5133612 info@bloemengroenstyling.nl K.v.K.nr. 58037632 
 
Webdesign: Bits & Webs